A Signalterv

A Signalterv Kft. magyar magántulajdonban levő társaság. A tulajdonosok célkitűzése a magyar szellemi tőke aktiválása, a modern technikai vívmányok felhasználása és alkalmazása a termékek fejlesztése, gyártása és értékesítése területén. Kiterjedt és egyre bővülő szolgáltatásaink hátterét jól felkészült szakembereink és egyre korszerűsödő gyártási technológiánk biztosítja. A jó minőségű és ellenőrizhető hátterű termékek gyártásával és az ISO 9001 minőségbiztosítás bevezetésével tudunk további garanciákat biztosítani tisztelt Partnereink részére.

Vecsési telephelyünk 5300 m2-es alapterületén 700 m2 épület áll rendelkezésre a munkafolyamatok elvégzésre.

A társaság fő profilja a jelzőlámpás forgalomirányítás. Cégünk 1994. óta foglakozik forgalomtechnikai tervezéssel és csomópontok építésével, 2007. óta forgalomtechnikai eszközök és berendezések fejlesztésével, gyártásával, üzemeltetésével és karbantartásával.

Ön csak megálmodja, mi megtervezzük, kifejlesztjük, legyártjuk, megépítjük és karbantartjuk a kívánt létesítményt vagy csomópontot. Komplett forgalomtechnikai megoldást kínálunk Önnek!
Őszintén reméljük, hogy az irántunk tanúsított bizalmat, magas színvonalú gyors és pontos munkavégzéssel a jövőben is ki tudjuk elégíteni.

Ha felkeltettük érdeklődését, kérem keressen minket telefonon, faxon, e-mailben vagy akár személyesen is.

Minőségi alapelveink

A Signalterv Kft. célja a megrendelők által meghatározott igények és elvárt minőségi követelmények szakszerű, korrekt és magas színvonalú kielégítése,...